HACCP

HACCP – Hazard Analysis and Critical Control Point – neboli zkráceně Analýza kritických bodů, je procedura posuzování rizik a nebezpečí s následným stanovením kritických kontrolních bodů při výrobě, skladování a distribuci potravin i ve stravovacích službách.

Electrolux Professional respektuje HACCP při výrobě a vývoji svých produktů již od roku 1998.

  …takže, co to vlastně znamená?

HACCP je soubor preventivních opatření, které slouží k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností související s výrobou,
zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.

Mnohá naše zařízení jsou osazena takovými komponenty a softwarem, který umožní či ulehčí jejich začlenění do Vašeho systému HACCP.

Vaření konvektomaty Touchline

Funkce Food Safe Control (FSC) zajišťuje celkovou bezpečnost potravin v souladu s normami HACCP. Stačí si vybrat kategorii potravin a funkce Food Safe Control se postará o zbytek. Působí jako supervizor v průběhu celého procesu vaření. Je-li funkce Food Safe Control aktivována a je-li v pokrmu zapíchnuta 6ti bodová teplotní sonda, automaticky Vám konvektomat air-o-steam Touchline pohlídá proces vaření tak, aby bylo dosaženo správné úrovně bezpečnosti tepelné úpravy.

Cook&Chill

Skladování Chladící a mrazící skříně ecostore Touch

Na dotykovém displeji se kontinuálně monitorují HACCP data – křivka provozní teploty a případné odchylky od HACCP limitů. Graf přehledně zobrazí provozní stav a výkyvy teplot. Data lze stáhnout přes USB a uložit je pro archivaci a další dokladování.

Chladící a mrazící skříně ecostore

Kontakty

Adresa:
GASTROART, spol. s r. o
Ve Dvoře 807
252 42 Jesenice u Prahy 
Provozní doba:
Pondělí - Pátek: 8.00 - 16.30

Spojení:
    Telefon: +420 274 778 928
    E-mail: gastroart@gastroart.cz

Fakturační údaje:
Jméno firmy: GASTROART, spol. s r. o
Adresa: Modletická 1388/5, 14900 Praha 4
IČO: 27148378
DIČ: CZ 27148378

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Dalším používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací na Zásady používání cookies.